Simptome - sfaturi, argumente, informatii

Cu siguranta orice persoana a experimentat cel putin o data in viata o durere de cap. Sau poate o durere de dinti sau a stomacului. De cele mai multe ori aceste dureri dispar de la sine, insa exista simptome care persista sau care pot ascunde problem serioase de sanatate. Medicii recomanda sa nu fie neglijata niciun fel de durere sau disconfort care perturba starea de bine sau care continua sa reapara. Toti oamenii sunt tentati sa trateze direct efectul, consumand medicamente anti-inflamatorii contra durerii, insa doctorii recomanda stabilirea cauzei acestor probleme si sfatuiesc pacientii sa descopere ce ascund semnele si simptomele pentru a preveni aparitia bolilor grave.

Intrucat simptomele sunt prin definitia lor manifestari subiective, ele fiind simtite doar de pacient, persoanele care se confrunta cu astfel de problem medicale se simt de multe ori debusolati, confuzi, nesiguri daca ceea ce simt este grav sau nu. O simpla durere de cap poate fi semnul unor boli foarte grave, dar asta nu inseamna ca orice durere de cap inseamna un motiv de ingrijorare. Tocmai de aceea informarea este extrem de importanta.

Sectiunea Simptome va ofera o vasta galerie de articole referitoare la cele mai frecvente simptome si felul in care pot fi depistate bolile. De asemenea, in lista de articole se vor regasi numeroase studii de specialitate de ultima ora, recomandari ale specialistilor, sfaturi utile si metode de tratament avizate de specialisti.