Tratamente - sfaturi, argumente, informatii

Tratamentul este urmatorul pas care vine in mod natural dupa diagnosticarea corecta a unei boli. In cazul in care tratamentul administrat intervine in mod pozitiv in evulutia bolii, diagnosticul si tratamentul urmator vor fi modificate. Exista scheme generale de tratament bine stabilite pentru fiecare diagnostic, insa acestea trebuie sa fie adaptate pentru fiecare persoana in parte, in functie de varsta, stil de viata etc.

Tratamentele se clasifica, la modul general, in doua categorii: profilactice (cele care se adreseaza persoanelor sanatoase si care au ca scop prevenirea aparitiei bolilor) si curative (adresate persoanelor bolnave si care au ca scop tratarea acestora).

De asemenea, exista si alte metode alternative de tratament, cum sunt tratamentele medicinale. Acestea sunt definite ca un ansamblu de practici medicale care folosesc remedii provenite direct din natura. Terapia cu ceaiuri sau cu plante aromatice, terapia cu cu uleiuri sau terapia radianta sunt doar cateva exemple de tratamente alternative naturale.

Categoria Tratamente contine informatii referitoare la toate tipurile de tratament, precum si referitoare la ultimele descoperiri medicale si noile tratamente iesite pe piata. Toate informatiile din aceasta sectiune reprezinta opinii avizate de specialisti in domeniu.